Miten toimimme?

Jatkuvat tarkastukset

Ennalta sovittu määrä huoneita tarkastetaan luteilta ja muilta tuholaisilta kerran viikossa. Riippuen hotellin koosta, jokainen huone tarkastetaan 6-12 kertaa vuodessa riskin minimoinniksi. Älä kokeile myrkytyksiä ennen lämpötorjuntaa – lämpötorjumme ainoastaan ei-myrkytettyjä asuntoja kasvaneiden terveysriskien takia.

Puhdas lämpötorjunta

Infestoituneiden hotellihuoneiden lämpötila nostetaan turvallisesti vähintään 52 °C tappolukemaan, tappaen kaikki luteet munasta aikuiseen. Jos olet reagoinut ongelmaan nopeasti, yhden huoneen lämpötorjunta riittää.

Tyhjentävä raportointi

Seuraat kätevästi jatkuvien tarkastusten tilaa viikko- ja vuositasolla tehdyistä raporteista. Torjunnan jälkeen saat aina tyhjentävän raportin lämpötorjunnasta. Tarvittaessa teemme kuvallista ludehavaintoa vastaan uusintatorjunnan maksutta.

Tyypillisen hotellihuoneen ludeongelman torjuntavertailu - lämpötorjunta vs. myrkytykset

Vertailu Helle Myrkytykset
Hinta keskimäärin Koko ratkaisun sisältävä 999€ + alv Myrkytystorjunnat 600-1200€ + alv, ansat ja muu tarkkailu 100-300€+alv ja irtaimistohävikki 500-10000€
Torjuntojen lkm. keskimäärin 1 kpl 4-6 kpl
Kesto 1 päivä 21-43 päivää
Myrkyllisyys Ei ollenkaan Korkea 3075g - 6150g
Häiriö Alhainen Korkea
Vertailu Helle Myrkytykset
Hinta keskimäärin Koko ratkaisun sisältävä 999€ + alv Myrkytystorjunnat 600-1200€ + alv, ansat ja muu tarkkailu 100-300€+alv ja irtaimistohävikki 500-10000€
Torjuntojen lkm. keskimäärin 1 kpl 4-6 kpl
Kesto 1 päivä 21-43 päivää
Myrkyllisyys Ei ollenkaan Korkea 3075g - 6150g
Häiriö Alhainen Korkea

Luteiden Torjunta Helle ratkaisee ludeongelmat vastuullisesti lämpötorjunnalla

100% suositteluhalukkuus perustuu viiteen etuun tehottomiksi todettuihin myrkytyksiin verrattuna

Palauta mielenrauha

Kaikki luteet aikuisesta muniin hävitetään yhdellä kertaa.

Maksa vain kerran

Helppo budjetoida, kun yksi hinta sisältää koko ongelman ratkaisun ja lämpötorjunnoilla 60 vrk takuu.

Turvaa terveys

Lämpötorjunta on puhdas ja myrkytön, ja noudattaa alan johtavia ympäristöstandardeja.

Vältä myynti- ja irtaimistohävikki

1000-15000€ tappioiden säästö, kun huone on heti lämpötorjunnan jälkeen myyntikelpoinen ja koko irtaimisto voidaan säilyttää.

Vältä mainetappiot

Jatkuvat tarkastukset ja lämpötorjunta minimoivat leviämisriskin, kun ongelmat havaitaan heti ja koko irtaimisto ja seinärakenteet käsitellään lämpötorjunnan aikana.

Haluatko varmistuksen ongelmaan ilmaisen kartoituksen lisäksi?

Asiantuntijamme tekevät tarkan ja perusteellisen tarkastuksen hotellihuoneeseen 149€+alv.

Tilaa tarkastus

Miksi emme käytä koiria tarkastukseen?

X

Kesällä 2016 eräs asukas tilasi luteiden lämpötorjunnan perustuen koulutettujen koirien tekemään kartoitukseen. “Koirat tutkivat huoneiston ja tekivät hajulöytöjä pienen makuuhuoneen sängystä ja laatikostosta. Mitkään muut paikat kodistamme eivät niitä kiinnostaneet. Koiria oli 3, ne kuluttivat runsaasti aikaa meillä ja tekivät tutkimuksia vuorotellen”, kertoo asukas. Koiratarkastuksen tuloksesta huolimatta asukkaan koko paritalo tarkastettiin lämpötorjunnan yhteydessä. Koirien tekemästä tarkastuksesta poiketen Helteen asiantuntijat löysivät eläviä luteita toisesta makuuhuoneesta ja saunasta. Koirat siis havaitsivat vain yhden kolmesta ’saastuneesta’ huoneesta, jolloin koirien tunnistustehokkuus oli 33%. Vaikka kyseessä on vain yksittäinen tapaus, tämä esimerkki havainnollistaa, miten vaikeaa koulutetuillakin koirilla on tunnistaa luteita.

Miten Helteen lämpötorjunta eroaa muista lämpötorjuntamenetelmistä?

Helteen lämpötorjunta eroaa alalla käytettävistä muista lämpötorjuntamenetelmistä viidellä ylivertaisella edulla.

Tehokkain

Lämpötorjuntamme on jopa 3-5 kertaa nopeampi kilpailijoiden vastaava menetelmä. Torjuntamme pituus on 5-8 tuntia, joten asiakas pääsee illaksi puhtaaseen huoneeseen.

Turvallisin

Torjuntamme tapahtuvat aina valvotuissa olosuhteissa. Monitoroimme torjuntaa lämpökameroiden sekä koulutetun henkilökunnan avulla.

Monipuolisin

Palvelumme sisältää ohjeistuksen ongelmatilanteessa toimimiseen, systemaattisen kartoituksen, puhtaan lämpötorjunnan, tyhjentävän raportoinnin, jälkitarkkailuohjeet ja takuun.

Kattavin

Tarjoamme torjunnallemme alalle ennenkuulumattoman 60 vuorokauden takuun, niin vakuuttuneita olemme palvelumme toimivuudesta.

Suositelluin

Meille tärkeintä on asiakkaidemme tyytyväisyys. Tiedostamme, että asiakkaan koti on pyhä paikka ja toimimme sen mukaisesti. Suositteluhalukkuus palvelullemme on 100%.

Ota heti yhteyttä

Tilaa ilmainen kartoitus, tarkastus tai lämpötorjunta.

Ota yhteyttä

Solmi puitesopimus jatkuville tarkastuksille

Hallitse hotellisi suurta riskiä 99€/h.

Pyydä yhteydenotto